Salangen-Nyheter

SIF-Turn turner til store høyder:

SIF-turnere turnerer!

På bildet: SIF Turns særtropp skal delta i nasjonal konkurranse og representere Troms fylke. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Det er et aktivt og stort idrettsmiljø i Salangen, så også innen turn. Nylig ble SIF-turn tatt ut til å være med i flere viktige nasjonale konkurranser.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

30.august i år fikk SIF-Turn laget en video av særtroppens turnerne, 13 - 18 år, i aksjon. Denne sendte de til Troms Idrettskrets for vurdering. Dette ble gort i stedet for å samles til et eget turnstevne i Tromsø, hvilket det ikke var rom eller tid for i kretsen. Leder for SIF-Turn, Hilde Løvberg, forteller: - Videoen ble videresendt til Norges Gymnastikk og Turnforbund (NGTS), for vurdering med hensyn til hvem som skulle få gå videre i nasjonale konkurranser.

På bildet:

Særtroppen til SIF Turn som består av jenter i alderen 13 til 18 år, fikk onsdag beskjed om at de er trukket ut til nasjonal konkurranse. FOTO: JON HENRIK LARSEN

En gledelig nyhet

- SIF-Turn's særtropp har et stramt program foran seg, sier Løvberg. Vi skal først delta i kretsmesterskapet i turn i Tromsø 7.november i år. Der er turnere fra hele Troms fylke med. Vi har så fått gladnyheten om at vi er invitert til å delta i nasjonal finale i show - og oppvisning i Oslo 13. - 15. november. Det er kun to lag fra Troms som er invitert til å delta her, nemlig vi og FIL-Turn fra Finnsnes. SIF-Turn er også invitert til å delta i Norgesfinalen i turn som går av stabelen 19. - 20 november i Tromsø, sier en tydelig stolt leder av SIF-Turn, Hilde Løvberg. Det er en tropp på 16 turnere som nå har mye spennede å se fram til. De nasjonale konkurransene har kommet i stand på grunn av en godt gjennomarbeidet video med dyktige turnere som aktører.

Se videoen til turnerne under: 

Videoen er produsert av Jon Henrik Larsen i JHFoto Productions