Salangen-Nyheter

Årets Salangsværing 2016:

Sigrun søker kandidater

Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo skal dele ut prisen Årets Salangsværing på årets siste kommunestyremøte i desember. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det nærmer seg jul og tid for å komme med forslag på kandidater til prisen "Årets Salangsværing 2016" som skal deles ut av ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tittelen "Årets Salangsværing 2016" er en æresbevisning som henger høyt blandt folk i kommunen. Prisen har vært delt ut hvert år siden 1986. Her ønsker man å finne en enkeltperson, et lag, en forening eller en organisasjon som har bidratt til at Salangen kommune har fått hederlig omtale ut over kommunens grenser. Det pleier å komme inn alt fra 70 til 150 forslag og det er vanligvis 5 til 10 ulike kandidater ordføreren har å velge mellom når han skal utpeke vinneren. Årets vinner vil bli utropt av ordføreren på årets siste kommunestyremøte i Salangen i midten av desember. Vinneren vil få utdelt et diplom og kommunens våpenskjold.

Send inn forslag

Alle kan komme med forslag til hvem som skal få prisen. Siste frist for å komme med forslag er tirsdag 6.desember. Forslaget må inneholde navn på foreslåtte, en kort begrunnelse for forslaget og navnet på forslagsstilleren. Forslaget sendes på epost: sigrun.wiggen.prestbakmo@salangen.kommune.no så vil ordføreren ta den endelige avgjørelsen om hvem som skal få tittelen.

Tidligere vinnere

Her er noen av de som har fått prisen de siste årene:

-2004: Tor Arne Chruichank

-2005: Salangen Skole med "Ild for Live"

-2006: Jon Henrik Larsen

-2007: Småguttelaget til SIF-Fotball som vant Norway Cup

-2008: Mental Helse

-2009: Millionfisken 2009

-2010: "Fyrværkerigjengen"

-2011: Jøran G Berthinussen

-2012: Even Kvien og hans familie

-2013: Christer Møller

-2014: Ellen Lise Woll og Maryanne Winstanley.

-2015: "Shine On" - Tribute to Pink Floyd