Salangen-Nyheter

I lag med førstekandidater i uteovernatting:

Sigrun vil sette rekord

Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (t.v) og leder i Gro 4H Salangen, Ronja Johnsen håper flere av ordførerkandidatene foran årets valg stiller på overnattingen lørdag 5.september.

SJØVEGAN: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo og Ronja Johnsen i Gro 4H Salangen utfordrer Salangen kommunes folkevalgte og listekandidater til å delta på #nattinaturen, en friluftslivskampanje for folkehelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I tett samarbeid med Friluftsrådenes Landsforbund arrangerer Norsk Friluftsliv #nattinaturen lørdag 5. september.- Får vi med oss 50.000 personer til å sove ute denne natten? Da setter vi i tilfelle ny norsk rekord i uteovernatting. ”Salangen får nok en gang mulighet til å være med å sprenge grenser, gjennom å være med på dette norgesrekordforsøket i ”utesoving, dette blir sosialt og forfriskende”, sier ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo.

Inviterer til en kveld rundt bålet

Vi inviterer til overnatting i det fri med samtaler og hygge rundt bålet og flott samvær, og leirstedet blir ved stranda på Elvenes i Øvre Salangen. Dette er en av Salangens fantastisk flotte utfartssteder, og godt egnet for en trivelig kveld omkringleir bålet. Per i dag har i overkant av 600 politikere fra nord til sør meldt seg på.

Gro 4h er vertskap

På Elvenes 5. september vil Gro 4h være vertskap og sørge for bål og litt aktiviteter. Håper alle folkevalgte og listekandidater, og innbyggere i Salangen for øvrig,  tar turen til Elvenes, og at flest mulig blir med og bidrar til ny norsk rekord i uteovernatting, sier ordføreren. Som en av landets 118 Friluftslivets år- kommuner, er Salangen oppfordret til å bidra litt ekstra for å få til et slikt arrangement og for oss i Salangen var det naturlig å samarbeide med Gro 4h i denne sammenhengen.- Gro 4h gleder seg til å ta i mot på leirplassen, og vi ønsker gjerne å få flere med i klubben vår” sier Ronja Johnsen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse