Salangen-Nyheter

Agnar på Coop Prix bistår kunder under streiken:

Sikrer varer til kundene

På bildet: Butikksjef Agnar Fossbakk på Coop Prix, har foreløpig ikke blitt så hardt rammet av transportstreiken. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Transportstreiken er i full gang som mange vet, og flere av de næringsdrivende på Sjøvegan er hardt rammet. Men Agnar Fossbakk (bildet) på Coop Prix har vært ute en vinterdag før, og har forberedet seg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nettavisen var torsdag i kontakt med flere av de næringsdrivende på Sjøvegan, for å høre hvordan de er rammet under transportstreiken som nå pågår. De fleste har samme svar om at de er hardt rammet, og venter på varer.

Går lettere

Butikksjef Agnar Fossbakk på Coop Prix har ordnet seg under streiken. - Vi har ordnet oss på alle mulige måter, slik at de som skal ha konfirmasjon til helga blir minst mulig rammet av det som skjer i forhold til streiken. Jeg har vært ute en vinterdag før når det kommer til streik, og har fått inn varer via andre transportkanaler til helga, sier Agnar Fossbakk fornøyd.

Alt for kundene

For Agnar er det viktig at kundene er fornøyd og tilfredstilt. Han gjør alt for at kundene skal få de varene de trenger. - Jeg har stått opp klokken 04.00 på natten for og ta i mot varer til butikken, som kommer via andre transportselskaper enn det vi vanligvis bruker, sier Fossbakk. Han understreker at han ikke har noe varekrise før senest ut i neste uke.- Jeg har godt med varer som gjør at jeg greier meg helt til neste helg. Men jeg må bare planlegge i god tid i forkant, og få varer via andre kanaler til da, siden det er konfirmasjon den 6.juni også, sier Fossbakk.

God lokal kontakt

Fossbakk understreker viktigheten av og ha gode kontakter med lokale vareleverandører i en slik streike-situasjon som er nå. - Det er viktig og ha god kontakt med de små leverandørene også. De er veldig viktig for oss i en slik situasjon som er nå, sier Fossbakk. Han håper at streiken blir trappet opp ytterligere, for da kan den fortere bli avlyst, mener han.