Salangen-Nyheter

Glad Salangen- jente:

Sikret seg sølvmedalje

Salangen- jenta Vilde Rasmussen sikret seg en fortjent sølvmedalje i ungdomsmesterskapet i helga.

Salangen- jenta Vilde Rasmussen sikret seg en fortjent sølvmedalje i ungdomsmesterskapet i helga.

FREDRIKSTAD: Salangen- jenta og friidrettstalentet Vilde Rasmussen (bildet) sørget i helga for å sikre seg sølvmedalje i ungdomsmesterskapet i friidrett.

Publisert:

Annonse
Annonse

Jenta fra Salangen jobber hardt for å komme ett skritt lengre for hver dag innenfor sporten hun er blitt så glad i. I helga beviste hun på nytt hva hun er god for. Vilde Rasmussen sikret seg nemlig en solid sølvmedalje innenfor høydehopp. Hun satte samtidig en ny personlig rekord på 1 meter og 60 centimeter. - Jeg er litt misfornøyd. Jeg hadde egentlig satt meg ett mål på 1 meter og 65 centimeter, sier Vilde.


Dedikerer medalje

Salangen- jenta har en annen ting hun ønsker og få ut. - Jeg ønsker og dedikere medaljen jeg fikk her på ungdomsmesterskapet i Fredrikstad til minne om Simon Sæbø. Han var en inspirator for meg når jeg startet med friidrett i Salangen. Det hjalp meg veldig mye, når jeg følte meg litt uerfaren i den tiden på sporten, sier Vilde Rasmussen til nettavisen. Nå er det vinterferie i forhold til utendørs mesterskap, og fremover blir det lokale mesterskap innendørs som vil være fokus for Rasmussen. Salangen- gutten Sondre Løvhaug var også med på mesterskapet i helga, og støtet kule og fikk en fjerdeplass med et kast på 12 meter og 80 centimeter.

Annonse