Annonse
Salangen-Nyheter

Er klare for den nye 3.divisjonen:

Sikret videre spill

På bildet: Salangen-spiller Eirik Lomås ( i rødt og hvitt ) hadde mange dueller - til fordel for Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Salangen-spiller Eirik Lomås ( i rødt og hvitt ) hadde mange dueller - til fordel for Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Med seieren i dagens kamp mot Senja2 på Idrettsheia, er Salangen nå sikret plass i den nye 3.divisjonsligaen til neste år. Og sier farvel til Finnsnes i kampen om viktige fjerde plassen på tabellen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På et litt regfyllt og kaldt Idrettsheia spilte Salangen sitt 3.divisjonslag kamp lørdag, mot FK Senja 2. Man kan raskt si at Salangen startet knallhardt med tre mål, etter bare 20 minutters spill. Christian Mbemba sørget for to av de første målene, mens Bardu-dølen Tom Erik Øgård sikret det tredje. Etter 34 minutter spill kom Salangen igjen. Denne gangen var det Eivind Jakobsen, som la på til 4-0 til Salangen. I de siste spilleminuttene av 1.omgang kommer 5-0 målet til Salangen, av Stian Kristoffersen. Men like før 1.omgang blåses av, kommer Senja-spiller Sami Kalulu med redusering til 5-1. FK Senja 2 hadde en svært svak første omgang, der hjemmelaget rett og slett var for god.

Sikret avsluttningen

I den siste delen av kampen var det Salangen som nok en gang hevdet seg. Christian Mbemba starter 2.omgangen gått og legger på til 6-1 til Salangen. Like etter kommer Snorre Ratkje med to nydelige mål til hjemmelaget. Også Senja får to mål i mellomtiden. Dermed er det 8-3 på Idrettsheia. Like før kampen blåses av blir det klart at Christian Mbemba er dagens SIF-spiller, etter at en jury har satt hodene sammen. Sluttresultatet ble 8-3 på Idrettsheia. Neste år spiller Salangen i den nye 3.divisjonsligaen. Noe som medfører at "gutan" får møte mange nye og spennende lag.

På bildet:

Christian Mbemba (t.h) sørget for tre av målene til Salangen i kampen mot FK Senja 2. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Annonse