Salangen-Nyheter

Med turnering for de yngste:

Simonbanen skal åpnes

ØSIL har allerede testet banen med flere fotballkamper, og den er klar til den offisielle åpningen. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ÅSHEIM: Øvre Salangen IL kan med glede invitere alle til den offisielle åpningen av Simonbanen, den nye kunstgressbanen i Øvre Salangen. Det åpnes med en turnering for de yngste spillerne fra Målselv, Bardu og Øvre Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Den offisielle åpningen av Simonbanen tar plass lørdag 17. september i Øvre Salangen, meldes det i en pressemelding. Selve åpningen vil foregå i en seremoni som kjører fra kl. 12.00 og utover, hvor det blant annet blir kulturelle innslag, taler og hilsener tar en del av programmet. Åpningen av banen vil til slutt bli foretatt av de yngste spillerene fra ØSIL, med fanfare og snorklipping som ingredienser.

Ut dagen

Første fotballturnering starter kl. 10.00 og varer fram til den offisielle åpningen av kunstgressbanen, og deretter starter turneringen opp igjen. Avsluttende er det arrangert en straffekonkurranse for alle som vil prøve seg. Dette kan man melde seg på i løpet av lørdagen. Dagen avsluttes med en kamp der ØSIL sine barne- og ungdomslag spiller mot voksne. Under hele dagen er det en åpen kafé på grendehuset hvor besøkende kan kjøpe varm mat og drikke. Det meldes også i pressemeldingen at det blir servert gratis marsipankake og kaffe.