Salangen-Nyheter

Lavangsvekka 2019:

Siste detaljer igjen

Programmet til Lavangsvekka 2019 er nå stort sett klar, og i år kan folk glede seg til nye arrangementer, samt flere konserter. Bildet er tatt under en tidligere utgave av Lavangsvekka. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Programmet til Lavangsvekka 2019 er nå stort sett klar, og i år kan folk glede seg til nye arrangementer, samt flere konserter. – Ting begynner å se veldig bra ut, sier Christian Buschmann Ekeland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er snart mulig å telle ned dagene til årets Lavangsvekka på én hånd. Da er det greit å kartlegge hva slags fantastiske arrangementer og opplevelser man kan oppleve i Lavangen kommune fra og med fredag 21. juni. Næringsutvikler, i Lavangen kommune, Christian Buschmann Ekeland er spent og gleder seg veldig den 31. omgangen med Lavangsvekka. – Ting begynner å se veldig bra ut. Det er alltids noen detaljer som må jobbes med fram helt mot slutten, men det har vært et fantastisk godt samarbeid mellom alle partene. Det er mange flinke og artige folk på «stand-by», skryter Ekeland av både korpsledelsen og andre ved Lavangsvekka.

Konsert og fest

Ekeland nevner flere av arrangementene som skal gå av stabelen under de 7 dagene Lavangsvekka varer, men trekker fram festkonserten på lørdag 22. juni, der det blir festkonsert med «Brazz Brothers» som starter det hele i Lauvhallen, før «RockNess» starter med Kristian Kristensen, og bandet «Smalltown Ranchers». Det sistnevnte er et gratis tilbud. – Ungdomsrådet arrangerer RockNess i Lauvhallen. Det er alkoholfri, og definitivt et saftig tilbud for de som er glad i musikk i alle aldre, forteller Ekeland.

For fullstendig oversikt over hva som under Lavangsvekka 2019, klikk her.