Salangen-Nyheter

Coop Idrettsheia Cup 2016:

- Siste innspurt gjøres

SIF Fotball inviterer barn fra 6-16 år til Coop Idrettsheia Cup. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Nå i helga blir det fotballglede og hard idrettskonkurranse på Idrettsheia når det arrangeres Coop Idrettsheia Cup.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Coop Idrettsheia Cup arrangeres igjen, etter suksess de tidligere årene. Trine Dahlberg Torgersen er med i komiteen og hun kan love en flott turnering i helga. - Det er noen hektiske dager med beinhardt komitéarbeid, men vi er i rute. Vi skal få til en fantastisk turnering på Idrettsheia, lover Torgersen til nettavisen. Etter at de stengte påmeldingen endte de med 96 påmeldte lag. - Det blir veldig mange lag på lørdagen. Vi starter ni om morgenen og avslutter klokken sju på ettermiddagen, fortsetter Torgersen til nettavisen.

Fotballglede

Fotballturneringen på Idrettsheia strekker seg langt i år med deltakere fra Sortland i sør, til Tromsø i nord noe som Torgersen er veldig fornøyd med. - VI ønsker å være en turnering for hele regionen og med 96 lag som skal møtes på Idrettsheia så blir det ganske mange mennesker, både av spillere og publikum.  Så her blir det fotballglede for alle sammen, sier Torgersen til nettavisen. Coop Idrettsheia Cup er på førstkommende lørdag 3. september.