Annonse
Salangen-Nyheter

Astafjordkarusellen:

Siste løp i ettermiddag

Hans Erik Børve er svært engasjert i Astafjordkarusellen. I ettermiddag gjennomføres siste løp i karusellen.

Hans Erik Børve er svært engasjert i Astafjordkarusellen. I ettermiddag gjennomføres siste løp i karusellen.

Astafjordkarusellen er straks over for i år, med siste løp i ettermiddag her på Sjøvegan. Når ettermiddagen er over er det snakk om 8 forskjellige løp som er arrangert i Salangen, Lavangen og Andørja i år. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Astafjordkarusellen er et lavterskel, åpent for alle-arrangement som startet opp for 3 år siden her i Salangen, og siden da har det blitt samarbeid med Lavangen og Andørja også. Det er Salangen IF friidrett, Lavangen IF, Andørja IL og Øvre Salangen IL som er arrangørene. Hvert idrettslag har i år arrangert to løp hver. Det har variert litt på hvor mange som har møtt opp til hvert enkelt løp, mye på grunn av hvor det har vært arrangert og når det har vært, men de har hatt mellom 15-50 deltagere på hvert løp.

- Veldig fornøyd

Hans Erik Børve, som er løpsleder for Salangen IF friidrett, har vært veldig fornøyd med både gjennomføring og oppmøte i år. Til sammen har de har hatt ca. 100 personer som har deltatt på ett eller flere løp til nå. Etter siste løpet skal de gi ut medaljer til de som har deltatt på 4 eller flere av de 8 løpene og her er det snakk om ca. 40-45 personer.

- Vi skulle egentlig starte karusellen allerede i april, men da kom korona-viruset og satte en stopper for det. Ting ble dermed mere usikkert, men med retningslinjer over hvilke forhåndsregler som måtte følges så vi at det var mulig å gjennomføre det på tross av korona og da startet første løpet 3. juni på engenes. Vi har er veldig fornøyd med at det ble en så stor suksess i år, på tross av litt vanskelige forhold. Senere i høst skal vi ha evalueringsmøte om årets karusell og veien videre, så håper vi det blir en like fin karusell også til neste år!, avslutter Hans Erik Børve med.

Annonse