Salangen-Nyheter

Folkefyrverkeriet på Sjøvegan:

Siste smell fra kaia

Mange tusen mennesker hadde funnet veien til Salangen for å få med seg det spektakulære og kjente fyrverkerishowet for siste gang fra Henriksenkaia. FOTO: BENTE JAKLIN ANDREASSEN

SJØVEGAN: Kveldens rakettshow på Henriksenplassen var det siste i historien. Neste år blir det flytting av det spektakulære fyrverkerishowet. Men showet i år var en så absolutt verdig avsluttning fra kaia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.01.2016 kl 00:00

I den årlige tradisjon ble fyrverkerishowet på Henriksenkaia også i år arrangert. Gjengen bak laget et show som fikk mye ros av de oppmøtte sjelene. Showet startet presis kl. 20.00, til tross for litt småvind som var. Folk så opp i mot himmelen og nytet minuttene fyrverkeriet pågikk. Etter det nettavisen kjenner til, skal folk helt fra Oslo ha vært tilstede, bare for å få med seg fyrverkerishowet. De ble personer i et hav av flere tusen mennesker som så showet.

Ingen underholdning

I år var det Gunnar Sæbø som underholdt med selvskrevne dikt, sammens med Oddgeir Sagerup som viste flotte bilder han hadde tatt. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo holdt sin nyttårstale til folket. Det siste fyrverkerishowet fra Henriksenkaia ble en minnerik opplevelse for alle som hadde møtt frem. Til neste år blir det skytting fra den nye moloen på Sjøvegan.