Salangen-Nyheter

Sjøvegan's nye pub !

Folk har lurt og pratet lenge. For det spikres, hamres og sages gjevt og trutt på Lundbrygga på Sjøvegan. Det er bare Øyvind Strømseth (bildet) ilag med flere medhjelpere som bygger Sjøvegans nye pub !

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.07.2007 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Øivind Strømseth, er det den nye pubeieren på Sjøvegan. Til helga åpner han puben for alle.

Det har tatt mye tid og tenking. Men Øivind Strømseth har fått det til. Til helga kan folk i Salangen gå på en helt ny pub på Sjøvegan. Da åpnes nemlig Salangens svar på utestedet "Skarven" kjent fra Tromsø. - Det er tusen ting som skjer her med ombygging og slikt, forteller Øivind Strømseth ovenfor nettavisen. Han håper at man kan bli ferdig med puben til torsdag, men i allefall til fredagen.

Underholdning på plass

Allerede før helga er her, har Øivind fått klar underholdningen. - Fredag og lørdag blir det musikk her på stedet med Bjarne og Trine, sier Strømseth. Det blir også matservering for de som er sultne, levert av Dyrøymat. - Vi skal servere reker, spekemat, laks og en del kalretter. Det blir ikke så mye varm-mat, sier Øivind Strømseth til nettavisen. Han har fått med seg solide leverandør av drikkevarene. - Øl, det leverer Mack bryggerier i Tromsø og Byggesystemer kommer med bord og benker hit, sier Strømseth. Han legger opp til at ny-puben på Lundbrygga skal kunne huse rundt 300-400 mennesker inne og ute hver åpningskveld i helga. Her blir det også mulighet til å sitte ute i sol og fint vær og nyte en utepils.

Kaker levert av sangkor

Lørdagen på formiddagen blir det kaker og kaffe på Lundbrygga. - Jeg har vært så heldig å få sangkoret Vårkvad til å arrangere kafe her med kaker og kaffe, der inntekten går til dugnadsinnsatsen til arrangementet  "Millionfisken", avslutter Øivind Strømseth som ikke har hatt tid foreløpig til å finne på noe navn på ny-puben på Sjøvegan.

Nettavisen har tatt litt bilder inne i lokalene som puben skal være nå under ombyggings-prosessen:

1. etasje i pubben på Lundbrygga

2.etasje i pubben på Lundbrygga

Her skal Bjarne og Trine stå og spille fredag og lørdag.


Utsikten fra vinduene på Lundbrygga i 2.etasje er nydelig!

Alle foto: Jon Henrik Larsen