Salangen-Nyheter

Ekstremværet "Frank" herjet i Lavangen:

Skader etter nattens uvær

Vrakrester etter en platting skal ha blitt kastet rundt i luften og ha landet blant annet på en bil som sto parkert på Soløy i Lavangen i natt. FOTO: TIPSER

Ekstremværet "Frank" herjet godt i Lavangen kommune i natt. Personer som nettavisen har vært i kontakt med fredag morgen kan fortelle om sterk vind, og en god del skader på hus og biler etter nattens ekstremvær.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det sies fra nettavisens kilder at ekstremværet skal ha vært hardest vær ved Soløy i Lavangen, der barnehagen skal ha fått skader etter været. Ved et bolighus på Soløy skal rester av en platting ha løsnet og blitt kastet mot en bil. Ingen personer skal ha blitt skadet i forbindelse med dette.

Helsesenteret i Lavangen er fredag stengt etter skader som er blitt påført bygget av ekstremværet natt til fredag. Alle henvendelser til lege må gjøres til helsesenteret i Salangen, melder Lavangen kommune på sine nettsider.

På Fossbakken pågår det fredag morgen oppryddning etter ekstremværet i natt. Her har E6 vært stengt store deler av natten grunnet faren for gjenstander som kunne komme flyvende igjennom luften fra taket på nedlagte Fossbakken Veikro. Nettavisen følger utviklingen utover dagen...

Det pågår oppryddning og sikring av taket på tidligere Fossbakken Veikro i Lavangen fredag morgen. FOTO: TIPSER