Salangen-Nyheter

Informasjon til de eldre:

Skal bli tryggere på nett

Hanne Libakken informerte om Seniornett på fredagskaffen. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: I går fredag var Seniornett Norge på besøk hos Lavangen Frivilligsentral for å informere om organisasjonen Seniornett. Organisasjonens formål er å arbeide for å sikre alle seniorer som ønsker opplæring, støtte og veiledning i bruk av IKT.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De informerte om at den eldre garden som har manglende kunnskap om å benytte de tilbudene og tjenestene som finnes på den digitale plattformen. Seniornett ønsker å samarbeide med kommuner og andre aktører for å gi informasjon og dataopplæring.

Nyttig informasjonsmøte

Leder ved Lavangen Frivilligsentral Kolbjørn Sjøseth, sier at det var et informativt møte som mange fikk nytte av. - Det er mange som føler at det er farlig å gå på nettet, men det er det egentlig ikke. Seniornett ønsker å hjelpe de eldre slik at de ikke henger etter. De kunne tilbyde om hjelp i fra alt som hadde med nett å gjøre, blant annet med å bruke nettbanken, din resept og blant sjekke pensjonen på NAV, sier Sjøseth ovenfor nettavisen. Sjøseth nevner avslutningsvis det var stor deltakelse blant de eldre som var på informasjonsmøte.