Salangen-Nyheter

Ny omgang med Trolløye-lotteri:

Skal det være et øye?

Ansvaret for salg av Trolløyene går på rundgang blant lag og foreninger i Salangen, og denne omgangen er det SIF-Ski som står for salget. Jeg synes det er flott at vi får muligheten til å hjelpe med salget, sier Veronika Nordseth-Daleng. ARKIVFOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Salangen IF Ski har begynt å selge trolløyer. Disse er ikke så ekle som de høres ut, for de er nemlig for Trolløye-lotteriet som er et initiativ med formål å støtte opp både SIF Ski og Trollstien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Salangens egen Trollsti er en populær severdighet både for de helt lokale, og for folk utenbygds for både store og små. Stien er bygd av ren frivillighet av lokale ildsjeler, og for inntekt startet de i fjor med et årlig lotteri for inntekt som blir delt med et lokalt lag eller fornening som hjelper med salget, og Trollstien. I år er det Salangen IF ski som søkte i høst om å kunne selge opp til 600 «trolløyer» før 1. juni. Veronika Nordseth-Daleng synes det er flott at at de får muligheten til å hjelpe, ettersom overskuddet blir å gå til gode skiløyper til neste sesong. – Vi håper folk tar godt i mot, og blir med i trekningen, man trenger ikke å bo i Salangen for å være med, så er det noen utflytta salangsværinger som har lyst til å støtte opp er det mulig, sier Veronika.

Stor pott

I fjor var premiepotten på hele 10.000 kroner, og det legges opp til en like høy sum også i år, og siden overskuddet går til vedlikehold og oppgradering av Trollstien gagner det alle partene som er med. Det koster 100 kroner per «trolløye», og det er nok med å ta direkte kontakt med Veronika på tlf. 472 61 178. Når Trollstien har sesongåpning blir det trekket vinnere av det store Trolløye-lotteriet!