Salangen-Nyheter

Kjøpmann- talent i Rema 1000:

Skal drive butikken

Thomas Hjelmsø ser frem til å drive den lokale Rema 1000- butikken på Sjøvegan frem til jul. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Mandag begynte det en ny daglig leder ved Rema 1000 på Sjøvegan. Den unge mannen, Thomas Hjelmsø (bildet) fra Evenskjer skal drifte butikken frem til jul i første omgang for Rema 1000- gruppen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det har tatt tid med å finne en ny driver av Rema 1000 på Sjøvegan, etter at kjøpmann Nina Årvold tidligere i år valgte å legge inn årene med å drive butikken. - Egentlig skal ikke ny driver være på plass før på slutten av året. Jeg har dialog med flere og tar den tiden som kreves, interne talenter er også aktuell, sier regiondirektør i Rema 1000, Ronny Repvik til nettavisen.

Midlertidig

Frem til en ny endelig driver av butikken er på plass, skal et ungt kjøpmann- talent fra Evenskjer drive butikken på Sjøvegan frem til jul. Thomas Hjelmsø ser frem til oppdraget. - Ja, jeg startet i dag mandag som daglig leder av denne butikken. Jeg er akkurat ferdig med utdanningen som kjøpmann, så dette blir både spennende og utfordrende. Jeg kjenner jo Rema 1000- konseptet fra før i og med at jeg har jobbet innefor Rema 1000 tidligere. Først og fremst gjelder det å få oversikt her, og noe av det første blir å få fylt opp hele butikken med varer, sier Hjelmsø til nettavisen.

Fortsetter

Kundene vil ikke oppleve de store endringene på Rema 1000 på Sjøvegan. - Jeg blir nok å gjøre noen små endringer og skape drifta av butikken på min måte, men innenfor rammene i Rema 1000 - konseptet. Det flotte personalet vil jeg fortsatt ha her og jeg tror det vil fungere godt. Denne dagen har vært helt toppers og spennende. Ordfører Sigrun W. Prestbakmo var innom og overrakte meg blomster, noe jeg syntes var veldig hyggelig og en fin velkomst til Sjøvegan, avslutter den forventningsfulle Thomas Hjelmsø.