Salangen-Nyheter

Pub-lokale blir større kafé:

Skal inn i Lundbrygga

Mannfolkene maler Lundbrygga for å kunne henge det opp på veggen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Dina Bergseth Bay (bildet) renoverer nå den tidligere puben på Lundbrygga for å gjøre den innflyttningsklar til i mai når hun flytter "Kåre på Kaia" til dette bygget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Dina Bergseth Bay driver "Kåre på Kaia" i Salangen, sammen med sin mann Andreas. Nå renoverer de gammel puben på Lundbrygga for å kunne flytte kafeen dit før sommeren. - Vi håper at vi skal være klar i starten av mai for å få i gang utesesongen. Vi vil få en fin ute servering med fin utsikt på sommeren. Vi prøvde oss opp for å se hvordan markede var her i Salangen noe som gikk veldig bra, dermed trenger vi noe som var litt større og et større kjøkken, sier Bay til nettavisen.

Fortsetter med retro stil

Bay kan videre informere at driften på kafeen vil ikke bli påvirket av renoveringen og åpningstidene vil foregå som normalt. Når det kommer til selve møbleringen ville hun fortsette å prøve å holde på den gamle koselige sjarmen. - Vi skal inn med vår gamle sjarm, og ordne det slik at det blir koselig.  Vi jobber på fritiden etter at kafeen har stengt ,så den kommer til å være i full drift helt til vi flytter. Vi er super takknemlig for den måten folk har tatt oss i mot på, avslutter Bay til nettavisen.