Salangen-Nyheter

UL Daggry fra Bardu:

Skal på revy-NM

Denne glade gjengen fra UL Daggry skal også i år være med å konkurrere om den gjeve norgesmestertittelen i revy NM. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN/ALEKSANDER WALØR.

SETERMOEN: UL Daggry er i år valgt ut til å være med å delta på norgesmesterskapet i revy på Høylandet som blir arrangert hvert andre år. De stiller med en sang om elgen i Polar Park.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Hvert andre år blir norgesmesterskapet i revy arrangert på Høylandet, og for andre gang på rad skal UL Daggry fra Bardu være med å delta. Medlem i UL Daggry Øyvind Baardsen forteller at de i år skal stille med en sang skrevet av en av medlemmene i gruppa som falt i smak hos juryen - For å være med å delta i revy NM kan man enten være med å delta på regionale festivaler som for eksempel Solli Revyfestival, eller man kan sende inn et videoopptak av en sang eller en sketsj som vil bli behandlet av en jury på Høylandet, hvor de hundre beste går videre til semifinalen, sier Baardsen.

Sang om elgen

Baardsen forteller at sangen de skal fremføre på norgesmesterskapet handler om elgjakt og elgen i Polar Park som er skrevet av Karl Johan Bjørnsen til en melodi av Niko og Vinz. - Vi har fremført denne sangen på revy i Bardu og den ble veldig godt mottatt av publikum, elgjakt er jo noe som veldig mange kan kjenne seg igjen i. Vi får en egen instruktør i forkant av norgesmesterskapet som skal hjelpe oss med å forbedre innslaget, avslutter medlem i UL Daggry Øyvind Baardsen.