Salangen-Nyheter

Øker varmen i bassenget:

- Skal passe for alle!

Ordfører i Lavangen kommune, Erling Bratsberg håper flere vil bruke svømmebassenget i Lauvhallen etter at varmen når er skrudd opp. FOTO: MILAD MOMTASSI

TENNEVOLL: Etter forespørsel fra grupper som trenger litt mer varme i seg så økes nå temperaturen i svømmebassenget i Lauvhallen fra 29 til 31 grader. Ordfører Erling Bratsberg (bildet) mener tiltaket skal gi flere anledning til å bruke bassenget enn hva som er tilfellet i dag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det forholdsvis nye svømmebassenget skal nå være så brukervennlig som mulig når temperaturen økes med 2 grader. - Dette gjøres i henhold til samhandlingsreformen hvor vi skal gjøre det mulig for flest mulig å brukebassenget, sier ordfører i Lavangen Erling Bratsberg.

Må være passe

Temperaturøkningen er et tiltak som settes igang slik at brukere med spesielle behov også kan få glede av bassenget. Per idag så er 29 grader litt for kaldt, og det er langt til nærmeste varmebasseng som blir på Polarbadet i Målselv kommune. - Vi prøver dette først, og så får vi se an om brukerne er fornøyd med økningen eller om den eventuelt må økes litt til. Men det er ikke bra om det blir for varmt heller, siden skolen bruker bassenget til svømmeopplæring og slikt, forteller Bratsberg.

Iverksettes snart

Tiltaket skal settes igang så snart det tekniske er på plass, og skal være en prøveordning ut dette året. - Vi kommer til å ta en vurdering på om alle er fornøyd når året er gått. Anlegget er så fint, så det burde være sånn at flest mulig skal få bruke det, smiler ordføreren. Bratsberg avviser ikke at det på sikt kan bli snakk om å få et tilbud om babysvømming ettersom temperaturen blir bedre for de små, men det vil gjenstå å se. - Vi ønsker nabokommunene, som ikke har et tilbud i det hele tatt, hjertelig velkommen til å bruke bassenget vårt i Lavangen. Dette skal være et tilbud for alle som sagt, avslutter Erling Bratsberg.

Må søke

Selv om bassenget er åpent for alle, så må man allikevel søke om den tiden man ønsker å disponere der. Dette kan man gjøre fra Lavangen kommunes hjemmeside, og sende/levere det til: Lavangen kommune, Nessveien 7 v/ Servicekontoret, 9357 Tennevoll. Søknadsskjema kan man også få på servicekontoret.

Se opptak av direkteoverføringen av kommunestyremøte på web-tv her:

ANNONSE
Annonse