Annonse
Salangen-Nyheter

Klassetur til Oslo:

- Skape gode minner

Helle Berntzen (t.v.) og Sander Karlsen gleder seg begge til klasseturen, og ser fram til å skape gode minner fra grunnskolen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Helle Berntzen (t.v.) og Sander Karlsen gleder seg begge til klasseturen, og ser fram til å skape gode minner fra grunnskolen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: 10. klasse har denne uken gjort seg klar til å ta sin etterlengtede klassetur sørover til Oslo, hvor de blant annet skal besøke stortinget, 22. juli-senteret og Freia Sjokoladefabrikk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Elevene ved Salangen skole reiste i natt, lenge før solen sto opp, sørover til Oslo for klasseturen som de har spart opp til. Sander Karlsen og Helle Berntzen i klassen gleder seg veldig mye til å ta turen til den sørlige delen av Norge. - Vi har mye planlagt til turen. Blant annet skal vi besøke stortinget og få en omvisning der. Vi skal også besøke 22. juli senteret for å lære historien om hva som skjedde der, sier Karlsen til nettavisen. Han legger også til at de skal også besøke Freia Sjokoladefabrikk. - Turen er for å skape trivsel og samhold i klassen, og ikke minst gode minner som vi kan ta med videre. Så vi gleder oss alle sammen til denne turen, sier Karlsen fornøyd.

Elevene var bra trøtt da de startet reisen i natt nedenfor kulturhuset i Salangen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Liten ferietur

Berntzen kommenterer videre at hun har lagt alle planene sine klar for turen. - På lørdag fikk vi friheten til å bestemme selv. Der har klassen blitt enige om mye rart. Vi skal besøke en trampolinepark, besøke Tusenfryd og mye mer, sier Berntzen til nettavisen og legger til at huin gleder seg mest til å besøke tanten sin, og spise mye god mat på klasseturen. Avsluttende kan hun komme med gode reisetips til alle som skal på slike langturer. - Det er fint å ha underholdning med på turen. Jeg skal laste ned noen serier og ta med ekstra strøm så jeg kan se hele turen, sier hun til nettavisen. Karlsen legger til avsluttende at guttene i klassen også har noen ideer til turen. - De fleste er pakket og klart til å hive seg rundt med Pokémon Go på turen, så vi skal også ha det godt, sier han og ler.

Annonse