Salangen-Nyheter

Ibestad Rideklubb og Stall Meyer:

Skaper førjulskos på gården

Stall Meyer og Ibestad Rideklubb ser frem til å få mange nye rekrutter! FOTO: JON HENRIK LARSEN

Stall Meyer og Ibestad Rideklubb ser frem til å få mange nye rekrutter! FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ibestad Rideklubb og Stall Meyer arrangerer sammen en adventsdag i stallen kommende lørdag 19.desember.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det vil være aktiviteter for barn og unge, blant annet ridning og kjøring med hest. Det vil også bli tilbudt kaffe og sveler i lavvoen til de som ønsker det, som Stall Meyer ordner til. Og kanskje nissen kommer?.

Stall Meyer har tidligere hatt slike julearrangement, men nå i år samarbeider de med Ibestad Rideklubb for å kunne lage en koselig adventsammenkomst ute. At det foregår ute gjør at det blir en del mindre begrensninger i forhold til covid-19 og det blir enklere å kunne komme sammen og få til en liten julefeiring. Men det vil fortsatt være spriting av hender og man blir nødt å skrive seg på en liste.

Rideklubben vil også rekrutere ryttere i alle aldre gjennom dette arrangementet, dette gjør de for å vise folk hvor fantastisk givende det kan være å jobbe med hest og gårdsbruk.

- Vi ønsker å få opp interessen for hest og skape et godt miljø rundt hest, sier leder for Ibestad rideklubb Helga Malene Meyer til nettavisen.

Vi er inne i en mørk tid nå, både med at det er mørkt ute, men også da det enda er covid-19. Derfor vil Stall Meyer og Ibestad Rideklubb sette opp en flott dag ute blant dyr slik at de kan skape positivitet i hverdagen til folk, gi de en positiv følelse og ikke minst få de ut fra huset. Det er også mange flere barn som har fått interessen for å drive med hest og dette er noe Ibestad Rideklubb ønsker å gi de sjansen til å både fortsette med og begynne aktivt med.

- Jeg fikk tilbakemelding på jobb at det var bra at vi arrangerte dette, avslutter Helga Malene Meyer.

Det er ingen begrensninger på hvem som kan komme, så alle også på utsiden av Ibestad er også hjertlig velkommen!.