Salangen-Nyheter

Jamaica + Morgan's Skip = Sant:

- Skaper trykk i bygda

I november besøkte JAMPRO-Jamacia Trade and Invest, Morgan Skip A/S i Gratangen.

GRØSNES: I fjor november besøkte JAMPRO-Jamacia Trade and Invest, Morgan Skip A/S i Gratangen. De forsterket en allerede god tone, og har planlagt flere spennende og kulturrike arrangement i framtiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Et grenseløst samarbeid har formet seg mellom det arktiske og det karibiske livet. Helt eksakt, et samarbeid mellom Morgan's Ship i Gratangen, og JAMPRO-Jamacia Trade and Invest. Jamaica har tradisjonelt en flere hundre år forbindelse til Norge gjennom import av klippfisk til Karibia. Dette er også hovedingrediensen i den jamaicanske nasjonalretten. Stryreleder i Morgans Skip A/S, Astrid Høgmo, er utrolig fornøyd med hva de ble enige om på dialogseminaret fra i fjor. - JAMPRO syntes det vi holder på med i Gratangen var veldig artig, og tok derfor turen hit i november. Vi har allerede planlagt flere arrangementer sammen, og en skal allerede skje i frebruar, forteller Høgmo glad til nettavisen.

"Old Reggie"

Andre helga i februar, fra 10 til 11. februar, ønsker Høgmo alle hjertelig velkommen til jamaicansk middag, som kan nytes med fengslende gode rytmer fra en DJ som reiser fra London for å delta. - Det skal spilles noe som kan kjennes igjen som "old reggae", som har et større fokus på kjærlighet og romantikk. Vi skal bruke LP-plater, så det blir skikkelig bra, forteller Høgmo, og legger avsluttende til at de fortsatt har enda flere arrangement som ligger i horisonten. - Vi har kommet til enighet om masse flere ting, så jeg håper folket følger med på sosiale medier når vi starter opp forskjellige events. Vi har også 10-års jubileum i år, så da må vi så klart også finne på noe morsomt, avslutter Høgmo til nettavisen.