Salangen-Nyheter

Kretsmesterskap i Tromsø neste helg:

Skigruppa til Tromsø

Skigruppa til Salangen IF reiser til kretsmesterskapet i Tromsø neste helg. FOTO: ODDGEIR SAGERUP

Skigruppa til Salangen IF reiser til kretsmesterskapet i Tromsø neste helg. FOTO: ODDGEIR SAGERUP

SJØVEGAN: Fredag 13.januar reiser skigruppa til Salangen IF Ski oppover til Tromsø for å delta på kretsmesterskapet for ungdom over 11 år.

Publisert:

Annonse
Annonse

Helgen 14. - 15 januar avholdes det krestsmesterskap på ski i Tromsø. Mesterskapet er fra 11 år og oppover og Salangen reiser til Tromsø med et gjeng på totalt 31 stykker med stort og smått. Noe de gleder seg stort til. Det har vært for lite snø tidligere i vinter til at ungene har fått gått så mye på ski. Det har blitt mye barmarkstrening til nå, så nå er de endelig i gang. - Vi gleder oss alle sammen, så vi håper at været holder seg slik som nå, at det ikke kommer regn og ødelegger for løpene, sier Lill-Eva Jenssen.


Snø under skia

Ungene er nok glade for å endelig komme seg i gang. De har ikke akkurat vært bortskjemt med snø i vinter. -Ungene er kjempeglad for å endelig komme seg i gang med konkurransene, sier Lill-Eva Jenssen. De får riktignok en gjennomkjøring til helga med sonerennet her hjemme i Salangen.


Konkurransene

Fredag blir det ankomst hotellet i Tromsø og litt forberedelser før det braker løs med fristil på lørdag. Søndagen blir det stafett hvor de deles opp i lag på tre og tre løpere. - Ungene gleder seg skikkelig både til selve rennene, men også til det sosiale rundt konkurransene - og vi har masse flinke unger i Salangen så vi håper jo at det går kjempebra under selve mesterskapet, sier Lill-Eva Jenssen til nettavisen.