Salangen-Nyheter

Bardu IL Håndballgruppa fyller 70 år:

Skikkelig «Kickoff»

Bardu IL håndballgruppa har dyktige spillere som har deltatt på flere turneringer. FOTO: KARL J. BJØRNSEN

SETERMOEN: En høyst oppegående 70 åring, med stor aktivitet, og håndballag i alle årsklasser fra 7 år og opp til seniorlag, markerer 70 års dagen til håndballgruppa i Bardu med en skikkelig «Kickoff» for håndballsesongen 2017/2018.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Leder ved Håndballgruppa Bardu IL, Karl Bjørnsen gleder seg til å starte i gang en ny sesong. - Vi har rundt 200 medlemmer i dag og det skal bli en skikkelig markering med god mat, stemning og masse håndballmorro for både store og små utøvere, sier Bjørnsen.

Fra Coops handballskole med deltakere fra Bardu, BOIF og Sørreisa. FOTO: KARL J. BJØRNSEN

Har gode forbilder

Bjørnsen nevner at håndball har vært en viktig idrett i Bardu, og idrettslaget har stått sentralt i kommunen før det var noen idrettshaller på Setermoen. - Norges landslag på både kvinne og herresiden, gjør det for tiden svært bra. At damelandslaget i handball gjør det bra, er vi jo vant til gjennom veldig mange år. At også herrelandslaget nå har tatt steget opp i den ypperste verdenseliten, er spesielt gledelig. Dette gjør at handball som idrett merker en flott vekst, både her i Bardu, og i resten av landet, fortsetter Bjørnsen til nettavisen.

- Inviterer nye medlemmer

Bjørnsen legger til videre at idrettslaget har til og med medlemmer fra Salangen. - Det er flott å se at vi har medlemmer som strekker seg over kommunegrensa. Under markeringen på onsdagen inviterer vi gjerne flere i fra Salangen til å komme å se hva slags tilbud vi har, avslutter Bjørnsen til nettavisen.

Markeringen er onsdag 18.okober fra 16.30-20.00 i Barduhallen.

Det vil bli en festlig markering med masse handballmorro for både store og små. FOTO: KARL J. BJØRNSEN