Salangen-Nyheter

Klar til årets etappe:

Skiveteran stiller til start

Veteran i Salangstrimmen, Oddvar Åmo er klar for et nytt renn nå søndag.

SJØVEGAN: Oddvar Åmo (bildet) er en av veteranene som skal gå Salangstrimmen i morgen søndag. - Det er ikke de store forberedelsene som trengs før rennet, sier Åmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Oddvar Åmo er en av legendene i Salangstrimmen og vil nå på søndag ha delta for 36. gang på trimmen. Salangstrimmen har vart i 37 år, så det er kun ett år han har mistet. Åmo forteller til nettavisen at Salangstrimmen er en viktig tradisjon for ham. - Jeg liker å gå på ski, og Salangstrimmen er en fin trening. Av de turene i områdene så er denne trassen den letteste, og det sier jeg ikke bare fordi jeg er mer erfarn skiløper. Denne løypa er relevant kort, men det er en herlig løype gå, sier Åmo som gjør seg klar til morgendagen.

- Ses i løypa

Som veteran sier Åmo at Salangstrimmen egner seg til alle uerfarne og generelle skientusiaster. - Det er ikke de store forberedelsene som trengs om du ønsker å delta på et slikt renn. På grunn av at den ikke er så vanskelig egner den seg til alle, eneste er at en bør sette av litt tid til å gjennomføre løpet. Det er bare å møte opp, så ser vi dere på fjellet, oppfordrer Åmo avslutningsvis.

Trimmen 2016

Salangstrimmen har en løype på 23 kilometer med startskuddet i morgen søndag i Seljeskogen, for så og fortsette opp til Øvre Salangen. Premieutdeling vil foregå på grendehuset Åsheim etter rennet. Påmeldingen foregår på nettet salangstrimmen.no, og på rennedagen vil påmeldingsprisen øke med 100 kr. ekstra. I dag er da siste sjanse å komme billigere unna. Påmeldingen på rennedagen vil også foregå online med at deltakerene benytter pc'er i klubbhuset.