Salangen-Nyheter

Fristen for videre drift:

Skjebnedag for Rehab

1.mai i 2012 blir en skjebnedag for Salangen Helserehab. ARKIVFOTO: ESPEN BLESS STENBERG

SJØVEGAN: 1.mai er siste frist for videre drift av Salangen Helserehab. Nå leter styret etter potensielle eiere som kan videreføre driften.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen Helserehab har gitt opp å få kommunene med på et prosjekt i forbindelse med den nye samhandlingsreformen. I stedet letere de nå etter noen som kan ta over og drive stiftelsen videre, slik den fremstår i dag. - Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å finne noen som kan drifte HelseRehab slik det er i dag, ikke minst av hensyn til de ansatte, sier styreleder Eidar Tøllefsen til nettavisen.

Muligheter

Stiftelsen drifter og innehar idag en gjeld på ca 8 millioner. Denne gjelden håper de å innfri ved en evt overtakelse eller salg av bygg og eiendom. De har allerede et par interessenter på banen, men disse må selv foreta konsekvensutredning og kapasitetsbehov for en videre drift, før de eventuelt vil forhandle. Styret i dag jobber med å skaffe interessenter fra hele landet, for å finne noen som kan fortsette driften, men i ytterste konsekvens må de selge Salangen HelseRehab på det åpne markedet med den konsekvens at bygget kan bli brukt til nærsagt hva som helst.

Jobber videre

Fristen 1.mai nærmer seg med stormskritt, men det hindrer ikke styret i å lete videre. De gir ikke opp uten kamp og de har et stort håp om å greie å berge videre drift før fristen går ut. Beliggenheten til Salangen Helserebab er perfekt, for mange virksomheter.

ANNONSE
Annonse