Salangen-Nyheter

Bardu Sjåførskole i Salangen:

Skolerer i nytt kjøretøy

Sjåførlærer Einar Harald Wold viser stolt frem det nye skolekjøretøyet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sjåførlærer Einar Harald Wold viser stolt frem det nye skolekjøretøyet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Bardu Sjåførskole har mange elever i Salangen på kjøreopplæring. Nå har de også fått ny skolebil. - Det er en kjempeflott bil med mange egenskaper, sier kjørelærer Einar Harald Wold (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er viktig og ha godt utstyr når man skal drive med kjøreopplæring. Det vet Bardu Sjåførskole godt, derfor har de nå skiftet kjøretøy til årets utgave av Ford Fokus- stasjonsvogn. Den gamle skolebilen ble brukt i rundt 3 år. - Den var god da, men tiden forandrer seg og det kommer noe nytt i bilene hele tiden, sier sjåførlærer ved Bardu Sjåførskole, Einar Harald Wold.


Handler lokalt

Bardu Sjåførskole ved Stig Ole Sletten handler lokalt når nye skolebiler skal på plass. - Vi har kjøpt bilene ute hos Indlandet Automobilverksted, sier Einar Harald bestemt. Også elevene er fornøyd med nyinnvesteringen i bilparken til sjåførskolen. - Elevene synes det er litt stas å komme inn i en ny bil. Det er viktig for oss å ha komfort i bilene og at de er oppdatert. Men samtidig må de ikke være for moderne heller når man tenker på at ungdom begynner med eldre biler som førstegangsbil, sier Einar Harald.


En av to

Bardu Sjåførskole er en av to selskaper som driver med trafikalt grunnkurs på Sjøvegan. Også Danielsen Trafikkskole fra Dyrøy er også i Salangen og har timer med elever. - Det er marked for oss begge. Sørreisa Trafikkskole er ikke lengre her og har timer, slik de hadde før, sier Einar Harald. Han avslutter med å si at det er enda ledige plasser for de som ønsker og ta kjøreopplæring hos han og Bardu Sjåførskole. - Det er bare å ta kontakt, så ordner vi det, sier Wold og ler.

Annonse