Salangen-Nyheter

Kronerullingen gikk ikke som de håpet:

- Skuffet over næringslivet

Slik ser de nye løperne i Lavangen kirke ut. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL: Lavangen menighet måtte ut med over nitti tusen kroner fra egen lomme for å kjøpe inn de nye løperne som skal pryde gulvet i Lavangen kirke. Nå er de skuffet over næringslivet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag ble de nye løperne montert i Lavangen kirke, og kirkeverge Jan Magne Johansen synes det er blitt veldig flott i kirka etter at de nye løperne kom på plass. - De nye teppene ble montert fredag og lørdag, så nå har vi både midtløper og sideløpere i samme farge, sier Jan Magne til nettavisen.

43 år gamle løpere

Etter at de gamle løperne i Lavangen kirke begynte å vise betydelige tegn til slitasje syntes Lavangen menighet det var på tide å sette opp en kronerulling for å kunne finansiere nye løpere. De fikk inn i underkant av 60.000 kroner gjennom kronerullingen.

Lite engasjement

Dette førte til at de måtte bistå med 90 000 kroner av egne midler for å kjøpe inn de nye løperne som kostet 150 000 kroner. Kirkeverge Jan Magne Johansen er skuffet over et meget redusert engasjement fra det lokale næringslivet. - Vi hadde håpet på et større engasjement, men slik ble det altså ikke, men det er enda ikke for sent hvis noen har noen kroner å bidra med, avslutter Johansen.