Salangen-Nyheter

Bardu Alpinklubb gjør klart for slalåmrenn:

Slalåmfeber i Bardu

Til helga blir det liv i Steilia når alpinklubben inviterer til slalomrenn. FOTO: PRIVAT

BARDU/STEILIA: Det blir liv i Bardu når alpinklubben inviterer til slalåmrenn på lørdag og storslalåm på søndag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Til helga er det renn, og det er hele 84 påmeldte i forskjellige aldre fra ulike steder i Nord-Norge. Det blir sesongens andre rennhelg i Nord-Norge for de nordnorske alpinistene. Rennet begge dagene vil være et kvalikrenn for de løperne som skal til alpin landsfinale (NM for 13-14 år) og hovedlandsrennet (NM for 15-16 år). Det vil også være eget moro-arrangement for alle barn under 10 år, samt åpen kafe begge dagene med salg av mat og drikke.

Lørdag 12 januar

Denne dagen blir det slalåm for alle aldre, og det hele kjøres i gang klokken 1100. Det vil også være mulighet for prøvekjøring av løypene en time tidligere, altså fra klokken 10.00. Premieutdelingen vil foregå fra ca 16.00.

Søndag 13 januar

Festhelgen avsluttes med storslalåm for de som er 11 år og eldre. Dette starter også klokken 11.00. Styreleder i Bardu Alpinklubb Trond Viggo Opdal gleder seg til helgens begivenheter i Bardu/Steilia. - Dette tror jeg blir meget moro. Det er nysnø på bakken, og bare det vil gi ekstra motivasjon. Jeg håper så mange som mulig dukker opp, slik at vi får laget liv og røre i bakkene, forteller han i en avsluttende kommentar til Salangen-Nyheter.