Annonse
Salangen-Nyheter

Redd for å skade deg i vinter?

Slik unngår du å skli på isen

Det er variable tider med tanke på underlaget vi går på ute i det fri. Noen ganger er det glatt, og noen ganger ikke. Men er det glatt kan det være lurt og strø.
 Foto: Marianne Løvland, NTB

Det er variable tider med tanke på underlaget vi går på ute i det fri. Noen ganger er det glatt, og noen ganger ikke. Men er det glatt kan det være lurt og strø. Foto: Marianne Løvland, NTB

Å holde seg på beina på isen krever at du strør riktig. Les hva som er de beste rådene for å unngå fall og skader.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2023 kl 08:53

Annonse
Annonse

Været har vært ubestemmelig i det siste, og gått fra kuldegrader til varmegrader og tilbake til kuldegrader igjen. Slik blir det skikkelig ishålke av, ifølge Byggmax.

– Her på Byggmax går det unna med både veisalt, issmelt og strøsingel akkurat nå, men som en av Nordens største byggevarekjeder så har vi mange leverandører og god tilgang på førsteklasses varer til lave priser. Vi fyller opp når det går tomt, men akkurat nå anbefaler vi alle hjemmefiksere å velge «klikk og hent» i nettbutikken vår, så de er sikre på at de får tak i noe å strø med, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax i en pressemelding.

Det er ikke bare enkelt å drive butikk i disse glatte tider heller, og Byggmax selv er ute og strør for sikre gjestene sine en trygg handel.

– Det er veldig glatt her hos oss også så vi strør mye her på varehuset så det skal være trygt og enkelt å handle inn eget strømiddel, og som et ekstra strø på toppen har Byggmax 110 prosent prisgaranti på alle varer, inkludert strøsingel, veisalt og issmelt. Finner du tilsvarende vare billigere hos en av våre lokale konkurrenter så gir vi tilbake 110% av prisdifferansen, fortsetter Hamberg.

Før du tar fatt på strøingen er det fint å vite om de ulike produktene Byggmax har å tilby.

Det er ifølge Hamberg tre produkter som egner seg spesielt godt til å strø med, nemig veisalt, issmelt og strøsingel.

– I tillegg ser vi at vi selger mange ulike typer sand, som tørket sandkassesand. Bruker du sand til å strø med så kan det være lurt å blande i 1 til 2 prosent salt, for å unngå at sanden fryser, opplyeser han.

Annonse