Salangen-Nyheter

Ornessenteret med handikapp-plasser:

- Slipper å kjempe

Det er skiltet 1 plass mellom inngangen til Spar og Frivilligsentral, og 2 plasser på høyre side av inngang Frivilligsentralen. FOTO: LAVANGEN KOMMUNE/IVAN RØKENES

TENNEVOLL: Etter en lang prosess har det endelig dukket opp tre parkeringsplasser som er nå reservert til personer som er forflytningshemmede og har gyldig parkeringstillatelse utenfor Spar-butikken på Tennevoll.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har vært et ønske veldig lenge å få opp dedikerte parkeringsplasser for handikappete utenfor Ornessenteret i Lavangen. Tidligere har de måttet parkere der det var ledig på lik linje som alle andre.  - Det har vært et ønske ifra brukerne. I samarbeid med Frivilligsentralen støttet vi opp og har sagt oss enige i det. Vi har vært positive og prøvd å få "pushet" på kommunen og få dette gjennomført. Folk er blitt veldig fornøyd med at disse nå er kommet opp, spesielt de som skal til Frivilligsentralen. Nå slipper de å kjempe for å få de beste parkeringsplassene, avrunder Ole Johnny Røstvold som er daglig leder ved Spar Tennevoll.