Salangen-Nyheter

Nostalgi på SABE:

Smiler av gamle bilder

Ansatt ved SABE, Elisabeth Christensen sier det er koselig å kunne se på bilder med beboerne.

Ansatt ved SABE, Elisabeth Christensen sier det er koselig å kunne se på bilder med beboerne.

SJØVEGAN: Beboerne på Salangen bo- og eldresenter fikk mandag gleden av å kunne dele historier om gamle bilder som de fikk se fra nettet. Dette skapte stor glede på hjemmet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På Salangen bo- og eldresenter henger det gamle bilder som beboerne kan titte på og dele gode minner om, men mandag fikk de se på flere gamle bilder fra Sjøvegan som hadde blitt lastet ned fra Facebook- siden "Salangen Før og Nå". Da begynte historier å florere på avdelingen om hvordan det var å bo på Sjøvegan for mange år siden.

Koselig for beboerne

Ansatt ved SABE, Elisabeth Christensen ser at et åpen tilgjengelig internett for beboerne og besøkende hadde vært flott. - Det hadde vært koselig å kunne ta et nettbrett og se på bilder, det hadde vært veldig trivelig for beboerne, sier Christensen til nettavisen. Bildene som ble vist på mandag ble så godt mottatt at det viser et klart behov for trådløst internett på bo- og eldresenteret i fremtiden.

Mangler åpent nett

Løsningen for øyeblikket er å laste bildene ned på forhånd og vise dem på mobil eller PC. - Det har blitt diskutert internt om å skaffe et åpent internett, men det krever tekniske løsninger. Vi ønsker å få nett en gang i framtiden, sier pleie- og omsorgssjef i Salangen kommune, Ellen J. Bertheussen.

Annonse