Salangen-Nyheter

Nye sendinger - nytt samarbeid:

SN-Radio endelig tilbake!

- Dette er noe av det morsomste jeg gjør hver dag. Det er så utrolig mange mennesker man kan treffe, også på litt små steder som Salangen, sier bardudøl og radiovert Aleksander Walør. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

- Dette er noe av det morsomste jeg gjør hver dag. Det er så utrolig mange mennesker man kan treffe, også på litt små steder som Salangen, sier bardudøl og radiovert Aleksander Walør. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I snart 2 år har bardudølen Aleksander Walør, som flyttet til Salangen drevet med SN-Radio. Sommerferien varte litt lenger enn planlagt, men nå varmes den unge radiostemmen opp for en ny runde på Salangens lokale nett-tv radio.

Publisert:

Annonse
Annonse

Aleksander flyttet ut av nabobygda for omlag 2 år siden, når han fant en unik glede med å snakke med seg selv, og andre rundt i hele Troms med en påslått mikrofon. SN-Radio var hans første store radioprosjekt, og når han tok radiofakkelen videre fra redaktør i Salangen-Nyheter AS, Jon Henrik Larsen, har han jobbet hardt med å gjøre radioen både underholdende og interessant å høre på. Nå deler han med nettavisen at det straks er klart for ny sesonger på radioen, og masse nytt innhold som skal overraske litt. - Jeg blir å starte opp med helt enkle formiddagssendinger hver ukedag fra mandag 6.november. Det blir en lett og blandet innhold med nyheter, værvarsler og trafikkmeldinger. Tenker meg det er viktig siden vi nå er i en tid på året hvor slike ting forandrer seg på sparket, sier Aleksander og ler.

Radiosendingene lages fortløpende hver dag, og radioverten ser bare moroheten i det. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Spennende samarbeid

SN-Radio er fortsatt en voksende nettradio, men det er ikke bare alt som kun foregår i Salangen kommune. Fra mandag av blir det også mye nytt innhold som strekker seg enda mere ut i Norge. - Hver eneste tirsdag skal Scansat Radio fra Stavanger ta over radiobølgen på SN-Radio på kvelden, der Arnt Gunstead er programleder. Han er en vanvittig morsom type, og har mye humor i sendingene sine, sier Aleksander og legger videre til at det også blir litt flere språk på radioen framover. - På ettermiddagene skal GLR, bedre kjent som den lokale radioen i Kautokeino ta over reimene. Det er selvsagt en samisk radio, men der også er innholdet vanvittig tøft, for de i Salangen og Lavangen som tenker det er noe for dem, forteller Aleksander, og tilføyer at sendeplanene til SN-Radio ligger på forsiden av Salangen-Nyheter.

Verdsetter tilbakemeldinger

Utenom de vanlige sendingene, er også SN-Radio et greit lyttertilbud med lett og blandet musikk som kan nytes enten via mobiltelefon, iPad eller datamaskin. Det er hele døgnet direktesendt bilde av Sjøvegan- sentrum, med god musikk ved siden av. - Nå skal det være klart at hvis noen vil høre litt andre typer musikk, så er det bare å stikke innom og gi meg tilbakemeldinger. Jeg oppdaterer spillelistene konstant, og setter stor pris på tilbakemeldinger hvis min egen musikalske smak ikke helt stiller til rette. Smaken er som baken, sier man ikke det? ler Aleksander og legger avsluttende til at det er en enkel måte å kunne finne SN-Radio på. - Det er bare å trykke på ansiktet til meg, den litt skrullete karen på forsiden til Salangen-Nyheter, så kommer du rett på siden med nettradioen, avslutter Aleksander og ler.

Klikk her for å høre på SN-Radio