Salangen-Nyheter

Næringsforeningens avis kommer ut:

Snadder i postkassen

Nå er endelig avisen Snadder som Salangen Næringsforening årlig gir ut før jul. Ellen Lise Woll fra Snadder redaksjonen forteller at de er veldig fornøyde med årets avis og oppslutningen fra det lokale næringslivet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Nå er endelig avisen Snadder kommet ut, som Salangen Næringsforening årlig gir ut før jul. Ellen Lise Woll i Snadder- redaksjonen forteller at de er veldig fornøyde med årets avis og oppslutningen fra det lokale næringslivet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I disse dager kommer Salangen næringsforening sin årlige desember utgave av Snadder i postkassen til innbyggerne i Salangen, Lavangen, Gratangen, Bardu, Sørreisa, Ibestad, Dyrøy og Bjerkvik. Redaksjonsmedlem for Snadder, Ellen Lise Woll forteller til nettavisen at i år er det skrevet om blant annet de mange muligheter som finnes ved Arena Elvenes, leilighetene i det gamle Coop bygget, Millionfisken 2019, nyttårsfyrverkeriet til Maxi pyroteam, Strandparken og aktivitetsanlegget, og dugnadspuben Salangen Øl og spaserforening. – Vi er veldig fornøyde med avisen og ikke minst den fantastiske oppsluttingen fra medlemmene i Salangen næringsforening som er med å støtter opp slik at vi kan gi den ut i et så stort område, sier Ellen Lise Woll til nettavisen.

Klikk her for å lese avisen Snadder digitalt.