Salangen-Nyheter

Fiberleverandør med info-stand på Strandsentret:

Snakker med kunder

Potensiell kunde, Odd Leonard Thomassen, Thomas Rønning, Einar Haugerud Pettersen og Geir Ove Johnsen fra Trollfjord Bredbånd As. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Mandag og tirsdag var Trollfjord Bredbånd AS på Sjøvegan for å informere folk om sitt produkt og fremtidsplaner for Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mandag og tirsdag denne uken var representanter fra Trollfjord Bredbånd AS på Sjøvegan hvor de hadde en liten info-stand utenfor Rema 1000 inne på Strandsentret. Salgssjef Thomas Rønning forteller at de har fått mange positive tilbakemeldinger og fra salangsværingene. - Vi er her for å informere folk om hvem Trollfjord er hva vi tilbyr og hvordan vi planlegger utbyggingen av fibernett i Salangen, først og fremst ved Salangsverket og Øvre Salangen, men også at vi burde bygge ut her på Sjøvegan, Melen og området rundt. Vi har nå vært på Sjøvegan i går, mandag, og i dag, tirsdag, og har fått mange positive tilbakemeldinger fra de vi har snakket med, forteller salgssjef ved Trollfjord Bredbånd As, Thomas Rønning.

Selgere oppga feil pris

For en stund siden ble det ved en feil tilbudt feil tilknyttingsavgift til flere kunder i Salangen, grunnen til dette skyldes at Trollfjord benyttet seg av et eksternt salgsteam som hadde misstolket informasjonen gitt av fiberleverandøren. - Det er en veldig uheldig situasjon som har oppstått, og det er beklagelig både for oss og for kunden. Vi har gjort oss nyttige erfaringer rundt dette som vi vil ta med oss videre, og vil opplyse om at prisen for tilknytting i områdene utenfor Salangsverket og Øvre Salangen er på kroner 6000,-. Salangsverket og Øvre Salangen har fått en annen tilknyttingsavgift ettersom de er områder som ble støttet av NKOM (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) til fiberutbygging, opplyser salgssjefen ovenfor nettavisen.

Salgssjef ved Trollfjord Bredbånd As, Thomas Rønning. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.