Salangen-Nyheter

Mange ville kjøpe trolløyer:

Snart er de utsolgt

Fire av trollungene som i helga var på Strandsenteret hvor de solgte trolløyer. Det er ikke til å legge skjul på at førstepremien på 10.000 kroner var fristende for mange. Salget gikk strålende og de er allerede nesten utsolgt.

SJØVEGAN: Lørdagen var det mange trollunger å se i sentrum av Sjøvegan. Både på Extra og ved Strandsenteret hadde de stilt seg opp for å selge trolløyer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Lørdagen var medlemmer av Salangen drilltropp oppstilt på Sjøvegan for å selge trolløyer til inntekt for både Trollstien og til drillerne selv. Renate Cruickshank som for øvrig har sentrale roller i både Trollstien og drilltroppen forteller at salget gikk overveldende bra, og at det ikke er mange trolløyer igjen. – Hver av drillerne har fått utdelt tjue øyer som de skulle selge, og jeg vet flere av de nærmer seg utsolgte. Da sitter vi igjen med 29 øyer vi enda ikke har fått solgt av de i alt 600, forteller Cruickshank stolt.

Trekning 2. juni

Trekningen vil finne sted under sesongåpningen av Trollstien hvor datoen er satt til 2. juni. Da skal de 600 dekorerte ping-pong ballene inn i en god gammeldags bingorulle. Her vil det i alt bli trukket 7 vinnere, som vil motta premier på mellom 500 kroner og 10.000 kroner. –  Inntektene vi få inn nå vil gå til litt flikking på de trollene som allerede har stått ute i vinter. Ettersom dette er første vinteren etter Trollstien ble etablert er vi litt spente på hvordan de har klart seg ute i vinter. Ellers har vi flere spennende planer for stien fremover, forteller Renate Cruickshank til nettavisen.

600 ping-pong baller dekorert som et trolløye med nummer på baksiden har vært en tydelig suksess i Salangen.