Salangen-Nyheter

Endelig avklaring på onsdag:

Snart klar med AP-lista

Onsdagen samles nominasjonsmøtet i Salangen Arbeiderparti, for å vedta den endelige kommunevalgslista for partiet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Om ikke mange dagene er Salangen Arbeiderparti klar til å presentere sin kommunevalgsliste foran høstens kommunevalg. - Vi kan love en god liste, med noen overraskelser, sier leder Jon Myrmel (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Leder av Salangen Arbeiderparti, Jon Myrmel går en god uke i møte. Snart kan han endelig presentere lokalpartiets ordførerkandidat og kommunevalgsliste for lokalpressen og velgerne. På førstkommende onsdag er det innkalt til nominasjonsmøtet i Salangen Arbeiderparti, hvor valgkomiteens forslag på liste og ordførerkandidat skal godkjennes og vedtas. Møtet skal finne sted på Huset mot havet kl 19.00. - Listeforslaget er klart, og det samme med ordførerkandidat, men jeg vil ikke røpe noe fra lista eller om hvem som er Arbeiderpartiets ordførerkandidat. Det får vente til etter møtet, sier en hemmelighetsfull Jon Myrmel til nettavisen. Det er slik at alle som har betalt medlemskontigent, har rett til å foreslå listekandidater og stemme over listeforslaget. - Jeg håper mange kommer på møtet, legger en engasjert leder Jon Myrmel til.

God vekst i partiet

Det er også god vekst i arbeiderbevegelsen i Salangen. - Nå i disse dager passerer vi 80 medlemmer, og i tillegg har vi 55 AUF -medlemmer, så vi er godt fornøyd med det, sier Myrmel. I partiprogrammet som jobbes med for kommende periode, er et av punktene spørsmålet om kommunesammenslåing til en stor-kommune. - Vi har tatt standpunkt i saken, at vi trenger en stor-kommune, og er så langt stemt for sammenslåing. Hvordan blir det å stå alene, en liten kommune som vi er , i forhold til å være med i en stor kommune, avslutter leder Jon Myrmel.