Salangen-Nyheter

Regner med 150 til 200 deltakere:

Snart sonemesterskap

Det blir stor skifest i Seljeskogen førstkommende lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Det blir stor skifest i Seljeskogen førstkommende lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SIF Ski arrangerer Midt-Troms sonemesterskap og duostafett til helga på lørdag 12. februar på Seljeskogen skistadion. Mange deltakere fra hele området forventes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- Det som er spesielt er at det arrangeres over kun en dag. Vanligvis er et sonemesterskap over to dager, sier påmeldingsansvarlig Oddgeir Sagerup i SIF Ski. De individuelle øvelsene starter kl. 10.30, mens duo-stafetten starter kl. 14.00. Alle øvelsene er i fristil. Etter at alle har kommet inn rundt kl. 15.00 drar alle til Salangshallen, hvor premieringen er kl. 16.00.


Gleder seg

- Alle som fyller åtte år i år eller er eldre får delta. Vi har invitert klubber fra Senja, Finnsnes, Sørreisa, Dyrøy, Salangen, Lavangen, Bardu og Målselv, forteller Sagerup. Påmeldingene har strømmet på, og Sagerup regner med at det blir et sted mellom 150 og 200 deltakere. - Vi gleder oss veldig. Vi er cirka 30 mennesker som er engasjert i dugnad, både fra SIF Ski, SIF Trim og skivenner, sier Sagerup, som er glad for at Seljeskogen Idrettslag stiller både skiarena og klubbhus til disposisjon. Det blir servert lapskaus både i klubbhuset i Seljeskogen og på ettermiddagen i Salangshallen. Sagerup minner om at påmeldingsfristen går ut i dag onsdag 9 februar kl. 23.59.

Annonse