ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Store ambisjoner kan lønne seg:

Søk om drømmestipendet

Søknad om drømmestipendet sendes på e-post til kulturskolerektor i Salangen kommune, Bjarne Dahlberg før den 31. januar. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Om man går med en drøm inni seg om å bli den neste viritousen innenfor dans, musikk, scene eller visuell kunst, da burde man sende inn en søknad om å få drømmestipendet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Norsk tipping sammen med norsk kulturskoleråd deler hvert år ut "Drømmestipendet" til et ung og lovende talent med store ambisjoner. Tidligere har stipendet vært på 10.000 kroner, men i år er øket til 15.000 kroner. Formålet med stipendet er å gi unge inspirasjon til å nå sine mål innenfor sitt kulturelle felt, dette være seg enten dans, musikk, kreativ skriving, visuell kunst, sirkus, teater og andre former for kunst. Søker må være født i årene 1998 til 2005 og sender da inn en digital søknad vedlagt en digital presentasjon av seg selv, enten i form av lyd- eller bildefiler. Søknadsfristen i Salangen er den 31. oktober og sendes via e-post til Salangen kulturskole, ved rektor Bjarne Dahlberg.

For mer info om Drømmestipendet: KLIKK HER

For å sende søknad til kulturskolerektor Bjarne Dahlberg: KLIKK HER