Salangen-Nyheter

Hvem skal holde 17. mai feiringen i år?:

Søker 17. mai arrangører

Nå er kulturkontoret ute å leter etter hvem som i år ønsker å påta seg å arrangere 17. mai feiringen i hallen. – De som tar jobben har et minsteoverskudd på 10.000 kroner, sier kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Nå er kulturkontoret ute å leter etter hvem som i år ønsker å påta seg å arrangere 17. mai feiringen i hallen. – De som tar jobben har et minsteoverskudd på 10.000 kroner, sier kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det går stadig mot vår og ikke minst Norges nasjonaldag, og i den forbindelse søker nå kulturkontoret i Salangen etter noen til å arrangere 17. mai feiringen i Salangshallen. Arbeidet går ut på å sette frem stoler og bord, pynte, sette opp flagg og drifte kafeen. Kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg forteller til nettavisen at det har pleid å være lag og foreninger som har påtatt seg jobben med å arrangere dette, men om vi ikke får noen til å melde interesse i år vil di gå til næringslivet.

Spør gjerne om råd

Dahlberg forteller videre at dette er en fin mulighet til å kunne gjøre seg noen kroner også til inntekt for sitt lag eller forening i tillegg, og at de som melder seg står da fritt til å henvende seg til kulturkontoret for råd og veiledning på hvordan å sette sammen det hele. – Vi har vært med på dette i noen år, så vi vet hvordan det fungerer. Som sagt så trenger vi bare frivillige til å påta seg å gjøre dette, sier Dahlberg.