Salangen-Nyheter

Søker drosjesjåfører

Taxi-næringa i Salangen sliter med å få tak i sjåfører som kan kjøre drosje i helgene og tjene gode kroner. - Spesielt trenger vi folk til helgekjøringene, sier drosjeeier Oddgeir Woll overfor nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2008 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Taxi-næringen i Salangen søker nye drosjesjåfører som kan være interessert i helge-kjøring.

Det er mangelvare på drosjesjåfører innenfor Salangen Drosjesentral. I dag går en av drosjeeierne ut og etterlyser nye sjåfører som kan tenke seg å kjøre i helgene, og tjene gode penger. - Vi søker etter folk som har lyst og tid å kjøre drosje i helgene, og som er over 24 år, sier en av eierne Oddgeir Woll overfor nettavisen. Han ser med skrekk på helgen som kommer, med mye folk i sentrum og lite drosjer dersom man ikke har sjåfører nok. - Jeg oppfordrer de som har lyst til dette, og prøve seg i yrket om å ta snarlig kontakt, sier Woll.

Kjøreseddel

Woll opplyser at det eneste man trenger i yrket, er god serviceinnstilling samt kjøreseddelen som politiet kan utstede. - Sjåføren får 40 prosent av hver innkjørt tur som blir gjort, understreker Woll overfor nettavisen. Han håper at de som er interessert kan ta kontakt med han, eller stasjonssjef Evelyn Rusten på Salangen Drosjesentral.

Foto: Jon Henrik Larsen