Salangen-Nyheter

Ønsker og dokumentere historien:

Søker etter gamle bilder

Samfunnsidealisten Markus Svendsen håper folk kan være med å dele gamle bilder fra Salangen før i tiden. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

I disse dager så skrives det gårds- og  slektshistorie i Salangen. I den forbindelse, så er det behov for gamle bilder fra gårdene før og nå. Det kan være bilder av folk i onnearbeid som slåttekarer og rakarjenter, forskjellige sammenkomster som konfirmasjon og bryllup.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det kan også være bilder fra ulike ungdomslag i Salangen. Det kan også være bilder fra vedhogs, turer på fjellet eller i skogen og ved fiskevann, på sjøen eller annet som for eksempel sankthans feiring med bålkaffe og lignende.

Lån av bilder

Derfor, hvis det er noen som kunne ha slike bilder liggende, så oppfordre jeg folk om å finne dem frem, slik at disse kan bli brukt og lagt inn i denne gårds- og slektshistorien.

- Bildene som folk finner frem, blir registrert og scannet og levert tilbake til dem som låner disse ut til omtalte formål. Dersom nettopp du har noen bilder, så ta kontakt med Randi Berg Pettersen, Reidun Movik eller Markus Svendsen for å avtale levering eller henting.Bildene dere levere vil bare være på lån hos oss, forteller Markus Svendsen til nettavisen.