Salangen-Nyheter

Ungdom danner FpU:

Søker medlemmer!

Tobias Mikalsen er en engasjert ungdom i Salangen- samfunnet. Nå ønsker han og starte ungdomslag til Fremskrittspartiet i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det skjer en del innenfor ungdomspolitikken i Salangen. - På tide med litt blå og smart tankegang, sier Tobias Mikalsen (bildet) som mest sannsynelig blir leder for Fremskrittspartiets ungdomslag (FpU) i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Troms FpU (Fremskrittspartiets Ungdom) vurdere å opprette lokallag for Salangen, Lavangen, Ibestad, Bardu og Dyrøy. Troms FpU er i stor vekst og i løpet av de siste dagene har Lenvik og omegn FpU og Harstad FpU avholdt hvert sitt rekordmøte.

Lokallag

- Troms FpU ønsker å starte et lokallag for vår region, Salangen, Lavangen, Ibestad, Dyrøy og Bardu, fordi vi savner et borgerlig alternativ til AUF og Senterungdommen. Jeg mener at våre politiske løsninger er mye bedre egnet for fremtiden, og for samfunnet generelt. Det ser vi over hele landet, og også spesielt i Troms, at mange unge er enig i. Engasjementet for en bedre og mer fremtidsrettet politikk er iferd med å blomstre opp. I tillegg tror jeg ungdom gjerne er som Fremskrittspartiet på mange måter. Vi liker å kalle en spade for det det er, og si våre meninger rett fra hjertet. Vi skjuler oss ikke for de harde realitetene, men konfronterer dem og har klare planer for hvordan vi kan gjøre Norge bedre, forteller Tobias Mikalsen til nettavisen.

Styret

- Det har vært et ønske fra Troms FpU at noen drar igang et lokallag for denne regionen. På dette stadiet har vi opprettet en interesseliste hvor alle som kan tenke seg å bidra til oppstart av lokallaget, og som ønsker å være medlemmer, kan registrere seg. Denne finner du på http://bit.ly/17Wxn8l. Alle som registrerer seg på denne listen vil bli kontaktet ang. oppstart og møter. Styre vil, som i alle andre lag/foreninger, bli dannet på stiftelsesmøte, informerer Tobias om.

Det vil bli samarbeid aktivt med alle de andre lokallagene i Troms, og delta på møtene og samlingene i Troms FpU sammen med de andre lokallagene. Som medlem vil man kunne lære mye nytt, både om politikk og om vårt lands demokratiske prosesser.

Viktige saker

- Vi vil fokusere på saker som er viktige for FrP og FpU, og som vil være naturlig FrP og FpU- politikk i vår region. Det vil si strengere straffer for kriminelle, mer valgfrihet i skolen, lavere skatter og avgifter for vanlige folk, en verdig eldreomsorg, mer politi i gatene, mer selvstyre i kommunene, bedre veier UTEN bompenger og med lavere bilavgifter, mer penger til skole, utdanning og forskning, også videre. Lokalt er FpU imot kutt i utdanningstilbud ved de videregående skolene i Troms, vi vil minimalisere byråkratiet i kommunene, jobbe for et bedre ungdomsmiljø og hjelpe til med å legge til rette for flere kulturelle og ikke-kulturelle tilbud til barn og unge i kommunene, forteller Tobias tydelig engasjert til nettavisen.

Han avslutter med å oppfordre alle til å lese FrPs partiprogram. - Jeg er overbevist om at mange er enig med oss, og håper at mange stiller opp og ønsker å bidra i lokallaget, avslutter Tobias Mikalsen.