Salangen-Nyheter

Stadig mer arbeid for lokal bedrift:

Søker mer arbeidsfolk

Sjøveganhytta har utlyst ny stillingsannonse hvor de søker en faglært tømrer med svennebrev. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

SJØVEGAN: Hus- og hytteleverandøren Sjøveganhytta har utlyst stilling hvor de søker en erfaren tømrer med svennebrev. På grunn av flere nye prosjekter er de nå på jakt etter en selvstendig tømrer med lang erfaring.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På Sjøveganhytta sine hjemmesider og på sosiale medier har de nå lagt ut en stillingsannonse hvor de søker en godt etablert og pålitelig tømrer med svennebrev og god erfaring. - Det er snakk om generellt snekkerarbeid i hus og hytteprosjekter, og ønsker en selvstendig og løsningsorientert tømrer med svennebrev, setrifikat på klasse B, eventuelt BE og truckførerbevis er en fordel, forteller medeier ved Sjøveganhytta, Tor-Christian Chruickshank.

Søknadsfristen er 14. april

Så langt har de ikke opplevd den største pågangen av søkere, men dette kan skyldes at det bare er noen dager siden stilligen ble utlyst. - Vi oppfordrer alle som ønsker å søke på denne stillingen ved hus- og hytteleverandøren Sjøveganhytta om å ta kontakt med undertegnende enten på telefon eller e-post, fristen er 14. april, forteller Tor-Christian Chruickshank i intervju med nettavisen.

ANNONSE
Annonse