Salangen-Nyheter

Søker frivillige til Millionfisken:

Søker Natteravner

Anna A. Løkse og Hilde Løvberg ønsker frivillige Natteravner til årets Millionfisken-arrangement.

SJØVEGAN: Astafjord barnevernstjeneste ønsker å kunne ha Natteravner på Millionfisken i år. For at dette skal kunne oppfylles trengs det først at de ha nok frivillige.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I 2014 var første året med Natteravner under Millionfisken- arrangementet. De voksne frivillige personene var ute å gikk om kvelden og natta for å være der dersom noen ungdommer skulle trenge hjelp. - Dette opplevdes som et flott arbeid og vi ble veldig godt mottatt. Vi er tilstede og er synelige om noen trenger noen å prate med, eller hjelp med noe så enkelt som å komme seg hjem, sier Anna Aglen Løkse til nettavisen.

Hva er en Natteravn?

Natteravnenes oppgave er i utgangspunktet å være synlige og tilgjengelige for publikum og baseres på tanken om at dette i seg selv virker dempende på vold og skadeverk. Det er viktig å huske på at Natteravnene ikke kan utøve noen form for myndighet. Hovedformålet er å være synlige, noe som ansees å være forebyggende i seg selv. Hvis inngripen blir nødvendig skal Natteravnene videreformidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.