Salangen-Nyheter

Sør-Troms regionråd gjør endringer:

Søker ny prosjektleder

Kart over området til Sør-Troms regionråd.

Kart over området til Sør-Troms regionråd.

HARSTAD: Sør-Troms regionråd trenger ny prosjektleder i full stilling. Hovedprosjektet vil være "rute 69 grader nord-kulturelle rasteplasser".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Sør-Troms regionråd er et interkomunalt samarbeid mellom kommunene Bjarkøy, Gratangen, Harstad, Ibestad, Kvæfjord, Lavangen, Salangen og Skånland. I dag har regionrådet en ansatt, men nå ønsker de en prosjektleder i 100% stilling. - Prosjektlederen vil få ansvaret for flere prosjekter som skal gjennomføres, men hovedprosjektet er "Rute 69 grader nord-kulturelle rasteplasser", sier daglig leder Trine Fossland. Hovedfokus for dette vil være utvikling, tilrettelegging og samarbeide mellom kultur-, fritids-, og reiselivsarrangører i og mellom alle de åtte kommunene.


Prosjektlederen

Regionrådet har besluttet at det vil være rimeligere og mere hensiktsmessig å ansette en prosjektleder i hel stilling for på denne måten å beholde kompetansen, i steden for å ansette en prosjektleder for hvert prosjekt og dermed miste viktig kompetanse når prosjektleder er ferdig og reiser videre. Prosjektlederen vil sammen med daglig leder få ansvaret for utarbeiding av prosjektplaner, finansieringsprosessen samt gjennomføring og dokumentering av prosessen, sier daglig leder Trine Fossland.


Kompetanse og villkår

Søkerne til denne stillingen bør ha prosjektledererfaring samt evnen til å jobbe selvstendig samtidig som han/hun må kunne motivere og skape samarbeid mellom de lokale prosjektdeltakerne i kommunene. Regionrådet har arbeidssted hos Harstad kommune, men det kan være mulighet for å jobbe fra en annen plass om det er mulig. Så om noen føler seg kvalifisert til denne jobben er det bare å søke. Mer informasjon finner dere på hjemmesiden til regionrådet. www.sortroms-regionraad.no

Annonse