Salangen-Nyheter

Bli med og skap julestemning til advent:

Søker sceneinnslag

Hvert år har det vært oppmøte i kulturhuset etter julegrantenningen for å sette i gang en skikkelig julefølelse. Nå spør leder i Salangen skole - og drillkorps, Hege Larssen etter folk som er interessert å stå på scene og bringe julefølelsen fra scenen. ARKIVFOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: I tradisjonens tro skal Salangen skole- og drillkorps stelle i stand et hyggelig treff på kulturhuset etter årets julegrantenning første adventshelga. Leder, Hege Larssen går bredt ut og spør unge kulturspirer og andre om de vil opptré etter årets julegranstenning.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2019 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Salangen skole - og drillkorps har hvert år stått for kulturelle innslag på kulturhuset etter tidligere år etter julegrantenninger. Normalt er det mye forskjellig, alt i fra humoristiske revyinnslag og musikkframføringer av både nye og erfarne musikere til teatergrupper og dans. I år kommer derimot Hege Larssen tidlig ut og vil invitere kulturspirer som har et ønske om å vise seg fram. – Spiller du piano, en sang du vil framføre? Eller kanskje dikt, teaterspill eller vil hvis du har startet i kulturskolen i høst? Vi er åpent for alt mulig, informerer Larssen fornøyd. Mer informasjon om oppmøte kommer senere, men tradisjonelt forklarer Larssen at det er oppmøte like etter julegrantenningen tidlig på ettermiddagen første helga i advent, som i år faller på 30. november.

Leder i Salangen skole - og drillkorps, Hege Larssen håper både unge, gamle, nye og erfarne kulturspirer tar kontakt om å være med og skape julestemning etter årets julegrantenning. ARKIVFOTO: VERONICA KLAUSSEN

Skal drifte kafé

Tidligere har skole - og drillkorpset selv fylt opp programmet, men forskjellen i år er at de er færre medlemmer; nok til å drifte kafé og sette opp arrangementet og i tillegg drive loddsalg. – Skolekorpset har enkel kafé, og skal styre det administrative, og jeg synes at det er flott at scenen kan være åpen for at andre også kan få vise seg fram, kanskje synge sin første julesang forran folk, sier Larssen, som også er kontaktperson om man vil melde seg inn. – Man blir med å lage en hyggelig stund for alle, avslutter hun til nettavisen.

Har du en liten kulturspire i magen? Eller kjenner noen som kan være interessert? Ta kontakt med Hege Larssen på tlf. 942 81 280 eller e-post: hegelarssen@hotmail.no. – Jeg er lett å finne på Facebook også, sier hun oppfordrende.

ANNONSE
Annonse