Salangen-Nyheter

VM på Heia 2014:

Søker sponsorer

Eier av Elvelund Camping, Tor-Arne Chruickshank ble i går sponsor til arrangementet. Han oppfordrer andre næringsdrivende i Salangen å gjøre det samme. Her sammens med Maia Gartland Hoff. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I juli arrangeres VM på Heia for tredje gang, og Salangen AUF ønsker støtte fra lokale aktører.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Onsdag 2. juli arrangeres VM på Heia for tredje gang. Arrangementet legger som før vekt på integrering og politisk nøytralitet. Maia Gartland Hoff, leder for arrangementet, forklarer at Salangen AUF tidligere har fått god støtte fra bygdas lokale bedrifter, og komitéen håper på et fortsatt samarbeid. - Det er viktig at næringslivet hjelper til og at Salangen kommune samt nabokommuner kan være med på å løfte arrangementet, forklarer hun til nettavisen. I går gikk Elvelund Camping inn som sponsor i arrangementet. - Jeg synes det er et viktig arrangement å være med å støtte oppom. Jeg håper andre næringsdrivende på Sjøvegan gjør det samme, sier Tor-Arne Chruickshank på campingen.

Ta kontakt!

Bedrifter som ønsker å støtte årets arrangement oppfordres til å kontakte Heia-komitéen ved Maia Gartland Hoff på mobil 958 48 418 eller på e-post maiahoff@online.no. I et kort skriv rettet mot lokale bedrifter, skriver Heia-komitéen: Vi håper din bedrift vil sponse arrangementet vårt med premier til deltakerne av VM på Heia. Dette vil bidra til å gjøre arrangementet enda bedre, og bringe en ekstra glede til deltakerne som er med. For mer informasjon om arrangementet samt påmelding, se arrangementets Facebook-side.