Salangen-Nyheter

Kjølenkoret med årets julekonserter

Søker støtte hos kommunen

På videoen ovenfor hører du Alex Nordbakken synger sangen "Den hellige stad" under generalprøvene til forrige julekonsert Kjølenkoret hadde i Salangen kirke. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I fjor var det ingen julekonserter for regionkoret "Kjølenkoret" på grunn av covid-19 pandemien. I år håper koret igjen og kunne samle fulle kirker både i Gratangen, Lavangen og Salangen kirker. Men de er avhengig av økonomi for å få dette til. Derfor søkes det nå til kommunene for kulturell støtte til å gjennomføre konsertene.

- I 2020 fikk vi dessverre ikke hatt noen julekonserter, og vi har fått mange forespørsler om det blir julekonsert i år. Vi er svært lykkelige over at vi kan si ja! Vi er i full gang med å øve, både

på gamle og nye julesanger, og vi mener det kommer til å bli en stemningsfull og fin julekonsert!, skriver korets styreleder Anette Dalbakk i brev til Salangen kommune.

Årets julekonserter vil være 26 - 28.november, i Salangen, Gratangen og Lavangen kirker.

- For å komme i mål økonomisk ønsker vi nå å spørre dere, om dere kan tenke dere å være med og støtte julekonserten med et pengebidrag, skriver Dalbakk i brevet til kommunen.