Salangen-Nyheter

Deltok på stevne:

Sølv til SIF-Turn

- Jentene synes dette var en fin boost til å fortsette videre, sier Karlsen. FOTO: PRIVAT

SILSAND/SJØVEGAN: Ungdom- og voksenkretsturnstevnet ble arrangert i helga. I år var det Senja turn som hadde ansvaret i Silsandshallen. Salangen IF Turn stilte opp og gikk til og med av med en andreplass i dansekonkurransen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen IF-Turn reiste på lørdagen til Silsand for å delta på Ungdom- og voksenkretsturnstevne som arrangeres hvert år. Det var overnatting på skolen som er rett ved siden av Silsandshallen. Under stevnet var det en dansekonkurranse «Gym for Life» der deltakerne fra Salangen IF turn kom på andreplass. Tilsammen var det 6 ulike lag som deltok på konkurransen, og det var Finnsnes som gikk av med seieren. - Det gikk veldig bra. Jentene var fornøyde og programmet var godt gjennomført. Nivå var ganske høy, spesielt de på Finnsnes som gikk av med seieren. Jentene sier at andreplassen er en bra boost til å fortsette videre og stå på til neste gang. Så til neste år slår vi Finnsnes garantert, sier trener Vårin Masterbakk Karlsen til nettavisen.

Mye sosialt

Hun sier også at stevnet ikke bare handlet om å konkurrere mot hverandre, men også er en bra møteplass for å treffe andre med samme interesse. - Det er mye sosialt og det er gøy å treffe andre for å kunne veksle erfaringer, kunnskaper og kanskje få noen råd og tips underveis. Det var også et bra publikum tilstedet som heiet oss frem, som alltid er en viktig motivasjonsfaktor. Alt i alt var det en bra helg som jeg og jentene var fornøyd over, avslutter Karlsen til nettavisen.